Virtualni ured

VIRTUALNI URED

Pokrećete poslovanje i nemate potrebu za stalnim korištenjem poslovnog prostora? Potrebna Vam je adresa za registraciju vašeg trgovačkog društva? Onda su virtualni ured i najam poslovne adrese idealni za vas.

Poslovna adresa

Veliki broj djelatnosti danas ne zahtjeva fizički ured i prisutnost zaposlenika na fiksnom radnom mjestu. Najam ili kupnja poslovnog prostora tada predstavljaju samo trošak, a zahtijevaju i održavanje. Nudimo Vam stoga da na našoj adresi registrirate svoje trgovačko društvo. Dobiti ćete svoj poštanski sandučić u kojemu ćemo redovno provjeravati imate li pošiljki. Ono što zaprimite mi ćemo skenirati i dostaviti vam putem e-maila. Naravno, ako ne želite da se vaša pošta otvara jednostavno ćete nam napomenuti da ju dostavimo u zatvorenoj koverti na drugu adresu ili da ju ostavimo u vašem posebnom sandučiću kako biste ju kasnije prikupili.

Najam sale za sastanke

Uz uslugu najma poslovne adrese nudimo i najam sale za sastanke. Kako smo naveli brojna zanimanja danas ne traže fizičke urede, ali je ponekad potrebno održati sastanak sa poslovnim partnerima na vašoj adresi. Potrebno je samo javiti nam ranije i pripremiti ćemo vam salu u kojoj možete primiti klijente, predstaviti im svoju ponudu. Također, praksa je porezne uprave da posjeti svako novoosnovano trgovačko društvo te će vam jedna takva sala dobro doći kako biste se upoznali sa svojim poreznim referentom.

Što je potrebno?

Javite sam se e-mailom ili na telefon prije nego odlučite osnovati trgovačko društvo i mi ćemo vam dostaviti ponudu za sklapanje ugovora. S ugovorom o najmu poslovne adrese prijaviti ćete svoju adresu kod porezne uprave i registrirati sjedište pri javnom bilježniku/putem online aplikacije za osnivanje trgovačkog društva.

Uz najam poslovne adrese za vaše novoosnovano trgovačko društvo nudimo i usluge računovodstva i poslovnog savjetovanja.

Imate pitanje?

Za sva pitanja i informacije slobodni ste nas kontaktirati telefonskim putem ili mailom.