Poslovno savjetovanje

Kao i u svemu u životu tako i u poduzetništvu napredujemo i stječemo iskustvo. Više od 20 godina radimo s poduzetnicima raznih djelatnosti i raznih iskustva. Skupa s njima rješavali smo razne probleme i pronalazili rješenja. Zato danas uspješno uz usluge računovodstva nudimo i usluge poslovnog savjetovanja.

Prije nego započnete s novim poslom obratite se stručnjaku koji će vam pomoći složiti prioritete, odabrati poslovni oblik i savjetovati vas kako sa što manje troškova uspješno započeti vašu poslovnu priču. Obrt ili trgovačko društvo? Ovo je prvo pitanje koje si svaki poduzetnik početnik postavi prije upuštanja u poslovanje. Svaki oblik ima svoje prednosti ali i mane te nema univerzalnog odgovora. Razni izazovi tijekom poslovanja često zahtijevaju savjet onoga tko s takvim izazovom već ima iskustva i koji će pomoći pronaći rješenje.

Poslovno savjetovanje nudimo svojim klijentima ali i svim poduzetnicima koji nisu naši klijenti. Slobodno nam se obratite s upitom. Također u našoj rubrici Novosti pronađite brojne savjete i korisne članke za vaše poslovanje. 

Imate pitanje?

Za sva pitanja i informacije slobodni ste nas kontaktirati telefonskim putem ili mailom.