O nama

Fokus na male i srednje poduzetnike

Uredne poslovne knjige i ispunjavanje zakonskih obveza dio su svakog poslovnog uspjeha. Prednost vanjskog računovodstvenog servisa je u većem iskustvu, efikasnosti i manjim troškovima za poduzetnika. Više od 20 godina poslujemo s malim i srednjim poduzetnicima. Prolazimo redovite edukacije, pratimo zakonske izmjene i općenito savjetujemo naše klijente kako poboljšati njihovo poslovanje.

Naš tim

Trenutno u Agenciji Stanić radi pet visokoobrazovanih djelatnica. Vlasnica Darinka Stanić ima više od 30 godina iskustva u poslovima računovodstva. Ovlašteni je sudski vještak za financije i računovodstvo te posjeduje brojne druge certifikate. Mlade snage osiguravaju poslovanje u korak s tehnološkim promjenama. Veći tim omogućuje nam ažurnije poslovanje i dodjeljivanje osobnog računovođe kojeg klijent može kontaktirati u svakom trenutku.

Certificirana firma

Savjetujemo klijente

Štedimo Vaše vrijeme

Usluga najbolje kvalitete

0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Godina iskustva
0
Članova tima

Računovodstvo, ali i više!

Kao i u svemu u životu tako i u poduzetništvu napredujemo i stječemo iskustvo. Više od 20 godina radimo s poduzetnicima raznih djelatnosti i raznih iskustva. Skupa s njima rješavali smo razne probleme i pronalazili rješenja. Zato danas uspješno uz usluge računovodstva nudimo i usluge poslovnog savjetovanja. Za poduzetnike u poslovnim problemima nudimo podršku u restrukturiranju i postupcima stečaja ili predstečaja. Poduzetnicima početnicima nudimo najam poslovne adrese, uslugu primanja pošte, najam sale za sastanke i savjetovanje u svim fazama poslovanja.